Е-сервиси за студенти

                                   Упатство за Iknow

  Електронски уписи на студенти

 

Е-курсеви

 

 

 

 

 

 

Доцент д-р Татјана Блажевска

Одлука и реферат за избор во наставно-научно звање доцент

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

https://www.researchgate.net/profile/Tatjana_Blazevska  

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top