Е-сервиси за студенти

                                   Упатство за Iknow

  Електронски уписи на студенти

 

Е-курсеви

 

Насловен доц.д-р Марија Менкиноска

Одлука и реферат за избор во наставно-научно звање насловен доцент

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

https://www.researchgate.net/profile/Marija_Menkinoska

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top