Е-уписи на студенти

 

            

 

               ВЕЛЕС

               Адреса: ул. Димитар Влахов бб, 

               1400, Велес, Македонија

               E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

               Телефон: +389 (43) 211-202

               Факс: +389 (43) 211-204

 

              КИЧЕВО

              Адреса: ул.Рудничка бб., 

              6250, Кичево, Македонија

              E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

              Телефон: +389 (45) 220-320

              Факс: +389 (45) 220-320

 

              БИТОЛА

              Адреса: ул.Партизанска бб, 7000 Битола

                   E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

iKNOW moodle uklo Tempus mon   

Go to top