Е-уписи на студенти

Ве известуваме дека Меѓународниот центар за развој на одржливи енергии од Москва (Руска Федерација) во соработка со УНЕСКО, доделува 20 стипендии за земјите членки на УНЕСКО.

За подетални информации може да се информирате во приложените материјалм, како и на сл.линк:

http://www.unesco.org/new/en/fellowships/programmes/unescoisedc-co-sponsored-fellowships-programme/

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top