Е-уписи на студенти

На ден 02.03.2020 година (понеделник) во посета на Технолошко-технички факултет Велес ќе дојде проректорот за студентски работи на Универзитетот „Св.Климент Охридски“ Битола, проф.д-р Марјан Ѓуровски, кој сака да оствари средба со студентите на факултетот. Средбата е закажана за 10 часот и очекуваме сите студенти да присуствуваат на истата.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top