Е-уписи на студенти

Наставата ќе започне од 01.10.2019 година (вторник). За секоја промена во распоредот ќе има соопштение на Огласна табла и во Распоредот. 

 

Распоред на настава 21.10.-25.10.2019

 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top