Е-уписи на студенти

Студентите ќе можат да направат заверка на семестар од 26.02.-28.02.2018. Сите студенти задолжително треба да ја потполнат анкетата во iknow системот за да можат да запишат семестар.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top