Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од трета година дека на 17.05.2019 година (петок) ќе се одржат вежби по предметот Технологија на храна од неживотинско потекло со почеток во 11.30 часот.

 

Предметен професор

 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top