Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите дека запишување на семестар ќе биде на 04.10.2019 (петок). Студентите ќе треба да ги донесат и обрасците за студентска пракса.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top