Е-уписи на студенти

На ден 14.10.2019 година (понеделник), во просториите на Технолошко-технички факултет Велес-Дисперзирани студии Кичево, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на Јована Божиноска од Кичево, со досие број 231, тема на дипломскиот труд „Нутритивни карактеристики и значење на млекото и млечните производи во исхраната“ од предметот Технологија на храна од животинско потекло, со почеток во 10 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top