Е-уписи на студенти

Во недела (07.06.2020) во 17 часот ќе се одржи митинг со сите студенти на нашиот факлутет. Темата на разговор ќе биде он-лине полагање и ќе се одржи еден пробен електронски тест.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top