Е-уписи на студенти

Студентите за практичната on-line настава која ќе се одржи на 22.07.2020 (среда) во 11.30 часот да се приклучат на следниот линк: https://meet.google.com/qfg-jbaq-kwb

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top