Е-уписи на студенти

На ден 07.03.2019 година (четврток) во просториите на Технолошко-технички факултет Велес, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на студентот Соња Пановска од Велес, тема на дипломскиот труд Влијание на намалувањето на телесната тежина при намалување на инсулинската резистенција од предметот Исхрана на жени, спортисти и стари лица, со почеток во 10 часот. 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top