Е-уписи на студенти

На ден 21.03.2019 година (четврток) во просториите на Технолошко-технички факултет Велес, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на студентот Александар Митревски од Велес, тема на дипломскиот труд „Синалко ледени чаеви од предметот Технологија на безалкохолни и освежителни пијалоци, со почеток во 10 часот. 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top