Е-уписи на студенти

Предавањата по предметите Технологија на храна од животинско потекло, Квалитет и безбедност на храна и Технологија на млеко и млечни производи нема да се одржат на 14.03.2019 (четврток).

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top