Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите дека запишување на III, V и VII семестар ќе биде од 23.09 до 26.09.2019 година. Студентите ќе треба да ги донесат и обрасците за студентска пракса.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top