Е-уписи на студенти

На ден 28.10.2019 (понеделник) ќе се одржат вежби (семинарски работи) по предметот Основи на компјутерско работење (Компјутери и апликативен софтвер) во 13.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top