Е-уписи на студенти

Презентирање на семинарските по предметите Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија и Нова храна ќе биде на 28.01.2020 (вторник) во 12.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top