Е-уписи на студенти

Се известуваат сите редовни студенти од прва година на Технолошко-технички факултет Велес дека ќе се обавува задолжителен стоматолошки  систематски преглед во просториите на Хигиенски завод од 07.30 часот до 14.00 часот кај Д-р Солева, на 13.02. и 14.02.2020 год. И општ систематски преглед во просториите на Брза Помош кај Д-р Пандели од 12.00 до 14.00 часот истиот датум.

Студентите со себе да носат здравствена легитимација и индекс. Оние студенти кои што ќе немаат печат во индексот нема да можат да запишат летен семестар.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top