Е-уписи на студенти

Online предавањата по предметите Процеси на подготовка на храна и Конзервирање на прехранбени производи ќе се одржат на 27.03.2020 (петок) во 10.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top