Е-уписи на студенти

Првиот колоквиум по предметите Технологија на храна од неживотинско потекло и Технологија на жита, леб и пекарски п-ди ќе се одржи на 08.06.2020 (понеделник) во 10.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top