Е-уписи на студенти

Поради состојбата со корона вирусот коловиумот 1 по предметите Интернет и мултимедија и Деловно и професионално комуницирање кои ќе се полагаат на 08.06.2020 (понеделник) во 10.00 часот, ќе биде онлајн во вид на елетронски тест. Се молат студентите да потврдат присуство за онлајн полагањето преку е-маил до предметниот професор за да го добијат линкот за присуство на колоквиум 1.  

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top