Е-уписи на студенти

Поради состојбата со корона вирусот коловиумот 1 по предметот Англиски јазик 2 кој ќе се полага на 09.06.2020 (вторник) во 12.00 часот, ќе биде онлајн во вид на елетронски тест. Се молат студентите да потврдат присуство за онлајн полагањето преку е-маил до предметниот професор за да го добијат линкот за присуство на колоквиум 1. 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top