Е-уписи на студенти

Онлајн консултации по предметите Органска хемија, Аналитика на храна и Технологија на безалкохолни пијалоци ќе се одржат на 10.06.2020 (среда) во 13 часот на линкот за предавања.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top