Е-уписи на студенти

Онлајн дополнителниот колоквиум по предметот Органска хемија ќе се одржи на 10.06.2020 (среда) во 12.00 часот на линкот за предавања. Онлајн полагањето ќе биде усно преку Google meet.

 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top