Е-уписи на студенти

Првиот колоквиум по предметот Аналитика на храна ќе се одржи онлајн на 10.06.2020 (среда) во 10.00 часот на линкот за предавања. Онлајн полагањето ќе биде усно преку Google meet.

 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top