Е-уписи на студенти

Поправен прв колоквиум по предметот Технологија на храна од животинско потекло ќе се одржи на 11.06.2020 година во 9.30 часот, со физичко присуство во просториите на ТТФ Велес. Право за поправен прв колоквиум имаат студентите со досие: 601, 602, 497, 597, 591. Присуството да се пријави најкасно до утре, вторник 09.06.2020 година на е-маил од предметниот наставник.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top