Е-уписи на студенти

Студентите кои не го положија колоквиумот по предметот Зачини и лековити растенија имаат можност за полагање online на прв поправен колоквиум на 12.06.2020 (петок) во 14 часот. 

 

 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top