Е-уписи на студенти

Наставата ќе започне од 01.10.2019 година (вторник). За секоја промена во распоредот ќе има соопштение на Огласна табла.

 

Распоред на настава до прв колоквиум

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top