Е-уписи на студенти

Студентите испитот по предметите Одбрани поглавја од прехранбена технологија и биотехнологија и Следливост на храната и автентичност можат да го полагаат на 28.02.2019 (четврток) во 14.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top