Е-уписи на студенти

Распоред на настава по предметот Квалитет и безбедност на храна (напредно ниво) на втор циклус:

 

- 25.01.2020 (сабота) - 10.00 часот

Вонр.проф.д-р Татјана Калевска, Вонр.проф.д-р Даниела Н. Неделкоска и Доц.д-р Викторија Стаматовска

 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top