Е-уписи на студенти

ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ ВО АКАДЕМСКАТА 2020/2021 ГОДИНА ЗА ТРЕТ УПИСЕН РОК

КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ВО АКАДЕМСКАТА 2020/2021 ГОДИНА

Ранг листи на прв циклус студии

Ранг листи на втор циклус студии

Линк за електронско пријавување на нови студенти во академската 2020/2021 година

Насоки за постапување за време на пријавувањето/запишувањето на кандидатите по Конкурс во прва година во академската 2020/2021 година

Документи за пријавување на нови студенти на прв циклус студии

Документи за запишување на нови студенти на прв циклус студии

Документи за пријавување на нови студенти на втор циклус студии

Документи за запишување на нови студенти на втор циклус студии

Документи за пријавување на нови студенти на трет циклус студии

Документи за запишување на нови студенти на трет циклус студии

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top