Е-уписи на студенти

За заштита на населението од вирусот Ковид-19 и за превенција од ширење на вирусот, Ги замолуваме сите студенти, како и сите граѓани кои имаат потреба од контакт со Службата на ТТФВ, да не контактираат и тоа за:

1. Административни работи:

- Надица Панзова, Секретар
Моб.: 076 355 265
Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

- Сашко Попов, Референт на студентски прашања
Моб.: 070 790 449
Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

- Бошко Петровски, Советник за ЕКТС
Моб.: 075 421 576
Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Дисперзирани студии Битола

- Катерина Темелковска, Референт на студентски прашања
Моб.: 075 421 578
Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Дисперзирани студии Кичево

- Виолета Спасеноска, Референт на студентски прашања
Моб.: 075 375 271
Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

2. Наставни работи:

- Вонр.проф.д-р Сашко Мартиновски, продекан за настава
Моб.: 075 421 579
Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Велес

Адреса: ул. Димитар Влахов бб, 1400, Велес
Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Телефон: +389 (43) 211-202
Факс: +389 (43) 211-204


Битола

Адреса: ул. Партизанска бб, 7000, Битола
Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Кичево

Адреса: ул. Рудничка бб, 6250, Кичево
Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Телефон: +389 (45) 220-320
Факс: +389 (45) 220-320

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top