Е-уписи на студенти

Во прилог е опис на CEEPUS мрежата за која е веќе одобрена и усвоенанасловена како CIII-SK-1018-05-1920.

Оваа мрежа нуди големи можности за вмрежување на академскиот кадар и студентите и нивна идна соработка.

Истовремено, се организира летна школа на University of RzeszówFaculty of Biology and Agriculture,  Полска, кој е исто членка на погоре назначената CEEPUS програма.
 
Координаторот на оваа школа нагласи дека пожелно е да се пријават студенти, но доколку не се во можност може и академскиот кадар.  Има 3 слободни места. Рокот е краток, школата започнува од 17.06 до 30.06.2019 год. и апликацијата треба да се направи како за FREEMOVER апликант.
 
 
 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top