Е-уписи на студенти

Од 23.09. до 27.09.2019 година во рамките на новата естаблирана CEEPUS мрежа во посета на Р.С.Македонија е Професор Мирослава Качаинова од факултетот за Биотехнологија и наука за храна од Словачкиот Универзитет од Нитра. Сите заинтересирани можат да се најават на тел.бр. 043 211-202 и остварат средба со Професор Мирослава Качаинова.

 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top