Е-уписи на студенти

На 17.04.2021год. ќе се одржи УКЛО тривиум-ораторскиот натпревар на УКЛО, за прв пат во организација на УСС, на тема: ,,Ефектот на инфлуенсерите во обликувањето на опшеството"
 
УСС има за цел да ги мотивира сите заинтересирани студенти да земат учество во истиот.
 
Повеќе детали околу конкурсот можете да најдите во прилог.
 
Пријавувањето е од 22.03.2021 до 01.04.2021 на следниот линк:
 
     

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top