Е-уписи на студенти

ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА, И ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА КОМПАНИЈАТА ТАСКФОРС БПО, И МОЖНОСТИТЕ КОИ ГИ НУДИ

 

Придружете ни се и Вие на нашиот Виртуелен отворен ден кој ќе се одржи на 5-ти април 2021 г. и откријте што всушност претставува компанијата Taskforce и кои се нејзините полиња на работа.

Ќе дознаете повеќе за компанијата и ќе имате можност да поставувате прашања за се она што ве интересира за компанијата.

За таа цел, потребно е да се регистрирајте на следниот линк: https://bit.ly/3s0CsNo

 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top