Е-уписи на студенти

Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје, Универзитетот Сасари од Италија и Универзитетот „Св.Климент Охридски“ Битола, организираат меѓународна научна конференција на тема: „Миграција и развој: гледајќи напред по-ковид-19“.
Конференцијата ќе се одржи во просториите на универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје, Македонија на 10 јуни 2021 година. 
Учесниците можат да изберат помеѓу присуството на конференцијата лично и виртуелно презентирање.
Сите заинтересирани апликанти мора да достават апстракт од макс. 300 зборови, Arial 12-p, наслов во хартија со сите автори, припадност и детали за контакт.
Ве молиме, испратете ги вашите апстракти и сите прашања на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..
Апстрактите мора да бидат напишани на англиски јазик, што е и работен јазик на конференцијата.
За повеќе детали на следниот линк на конференцијата: https://www.migration.unt.edu.mk/
 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top