Е-уписи на студенти

Сите нови студенти кои ќе се запишат на студиската програма Прехранбена техологија и биотехнологија во учебната 2021/2022 како редовни студенти ќе бидат ослободени од партиципацијата во првата академска година (200 ЕУР во денарска противредност).

https://www.fakulteti.mk/news/15092021/novini-za-stimulacija-za-studiranje-na-tehnoloshko-tehnichkiot-fakultet---veles-osloboduvanje-od-participacija-za-odredena-studiska-programa

https://www.uklo.edu.mk/news/view/1527

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top