Е-уписи на студенти

Ве замолуваме да издвоите неколку минути од вашето време за пополнување и споделување на анкетите во прилог кои што се приготвени од страна на нашата колешка Ана Талевска. Темата на нејзиното истражување е ,,Исхрана поврзана со крвните групи". Доколку имате било какви предлози, мислења и идеи да ѝ ги предложите, слободно пишете на некој од нашите членови или емаил адреси за контакт.
 
Ви благодариме.
 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top