Е-уписи на студенти

Поправен прв колоквиум по предметите Квалитет и безбедност на храна и Технологија на храна од животинско потекло ќе се одржи на 16.04.2021 (петок) во 12.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top