Е-уписи на студенти

Сите студенти кои не го не го положија првиот колоквиум по Математика, ќе имаат можност за поправен колоквиум во вторник 20.04.2021 во 17:30 часот.
Услов за да се полага поправен колоквиум треба:
- да се стават "upload" на google classroom сите домашни кои не ги напишале, 
- без домашни немаат право да полагаат колоквиум.
- Во петок 16.04.2021 во 17:30 часот ќе имаме консултации ги охрабрувам сите студeнти да присуствуваат и да прашуваат нејасни задачи
- Колегите кои имаа помеѓу 40-50 поени после консултациите можат да бидат испрашани дополнително како услов да го положат првиот колоквиум.
При полагањето на поправниот колоквиум ќе биде дадено 40 мин за решавање и 5 мин за "upload" и "turn in" на задачите. Доколку добиете порака "turned in late" тестот нема да биде земен во предвид.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top