Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од трета година дека предавањата по предметот Технологија на храна од неживотинско потекло ќе се одржат во понеделник (22.02.2016) во 09.00 часот.(дупли предавања)

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top