Е-уписи на студенти

Студентите кои беа условно положени по предметот Основи на компјутерско работење семинарските работи треба да ги испратат до 20.02.2016. После тој термин нема да се прифатат семинарските работи и ќе треба повторно да се пријави испитот во наредните испитни сесии. Предметен наставник.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top