Е-уписи на студенти

Им се соопштува на студентите од прв циклус студии од студиските програми Нутриционизам и Прехранбена технологија и биотехнологија од сите години, дека наставата на Технолошко-технички факултет ќе продолжи online, според распоредот за насатава за кој дополнително ќе бидете известени на web страната од факултетот. Се замолуваат сите студенти да ги проверат (активираат) своите е-маил адреси од uklo.edu.mk најкасно до 19.03.2020. Доколку имаат прашања во врска со активацијата на е-маил адресите да се обратат на следниот е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.. За понатамошните активности ќе добијат соодветно упаство и насоки.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top