Е-уписи на студенти

Online предавањата по предметот Технологија на храна од животинско потекло наместо на 30.04.2020 (четврток) ќе се одржат на 29.04.2020 (среда) во 13.30 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top