Е-уписи на студенти

Пријавување на испити во јунската сесија потребно е да се направи од 20.05.2020 год. до 30.05.2020 год. исклучиво електронски преку Iknow системот. Постарите генерации на запишани студенти кои не се внесени во системот пријавувањето да го направат преку испраќање на е-маил на референтот на студенски прашања. Плаќањето може да се направи електронски, а уплатниците може да се донесат покасно во студенска служба или скенирани да се испратат по е-маил.

Распоредот за полање на испитите ќе биде објавен дополнително.

Напомена: Административната такса не треба да се плаќа.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top