Е-уписи на студенти

Првата колоквиумска недела ќе се одржи од 01.06. до 10.06.2020 год. Распоредот ќе биде дополнително објавен.

Втората колоквиумска недела ќе започне од 11.06.2020 год.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top