Е-уписи на студенти

Се известуваат дипломираните студенти на прв и втор циклус студии дека дипломите ќе можат да ги подигнат лично во Службата за студентски прашања на Технолошко-технички факултет во Велес, секој работен ден од 9 - 13 часот.

Список на дипломирани и магистрирани студенти

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top