Е-уписи на студенти

Запишување на семестар: од 15.02.2021 до 18.02.2021 год. 

Напомена: Студентите задолжително да ги потполнат анкетите и да запишат семестар  и по електронски пат преку iknow системот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top